PR & Communicatie | TALK ABOUT on tour

TALK ABOUT was on tour! En deze keer waren we op een hele inspirerende plek in het bruisende centrum van Breda. Elk kwartaal proberen wij af te sluiten op een bijzondere locatie en nu was dit in het nieuwe Ingenhousz complex. Het prachtige oude schoolgebouw uit 1917 is sinds kort opnieuw geopend met het nieuwe concept: Learn, Live en Taste. En tijdens deze dag hebben wij alle drie de pijlers langs zien komen.

Learn
Nadat we het kwartaal goed besproken hadden, kregen wij een leerzame PR-workshop. Om ons weer eens iets verder te verdiepen in PR, hebben wij uitleg gekregen over wat PR inhoudt, hoe je free publicity genereert en spraken we over doelstellingen en doelgroep bepalen. Daarnaast kregen we extra tips om nóg betere persberichten te schrijven. Na de workshop waren onze PR-skills weer goed opgefrist; een lekker begin van het nieuwe kwartaal. Om hetgeen we geleerd hadden, direct in de praktijk te brengen, kregen we als opdracht ook nog een heuse PR-casus en die had betrekking op Ingenhousz. We waren natuurlijk niet voor niks in dit mooie complex.

Live
Tijdens deze leerzame dag zaten wij niet zomaar in een van de vergaderzalen. Omdat we maar met een kleine groep waren, hadden wij onze meeting in een van de luxe appartementen. Ook hebben wij een rondleiding gekregen in het immense gebouw. We mochten verschillende luxe, moderne appartementen zien, allemaal voorzien van een ruime woonkamer, een keukenblok en een vide met een mooi groot bed. We zijn in de ijswinkel geweest, hebben de vergaderzalen gezien en mochten wij een kijkje nemen in de kapel, die omgebouwd is tot een schitterende, sfeervolle evenementenlocatie. In het appartement waar we vergaderden, mocht één van onze collega’s een nachtje blijven slapen. De gelukkige was Carli! Zij heeft daar heerlijk geslapen en de volgende ochtend ook nog genoten van een lekker ontbijtje. Ondanks dat je midden in Breda zit, was het lekker rustig. Voor Carli was het een overnachting in eigen stad, maar het voelde alsof ze echt even weg was.

  

Taste
De dag eindigde in het indrukwekkende restaurant van Ingenhousz, waar wij mochten proeven van de heerlijke Nieuwe Franse keuken van chef-kok David. In zijn gerechten is goed te proeven dat hij in veel landen op de wereld heeft gewerkt. Tijdens een borrel kregen wij overheerlijke hapjes, zoals een borrelplank met heerlijke garnalen, bijzondere kaassoufflés, vers gemaakte sushi en eindigden we met een echte Franse kaasplank.

 

Wij voelden ons helemaal voldaan na deze leerzame, interessante en vooral gezellige dag met het team!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp